Home|ХРАНА|WILKIN & SONS

WILKIN & SONS

Wilkin & Sons е производител на џемови, мармалади и придружни производи основани во Типтри, Есекс, Англија во 1885 година и е познат по својата марка „Типтри“ со џемови од овошје. Компанијата има цел да биде извонредна преку основните вредности на квалитет, интегритет, независност и иновација. Компанијата е носител на Кралски налог издаден од нејзиното височество Кралицата на Англија.

QUINCE PRESERVE 340G

BLOOD ORANGE MARMALADE 340G

OLD TIMES ORANGE MARMALADE 340G

WILD BLUEBERRY PRESERVE 340G

APRICOT PRESERVE 340G

RED ONION PRESERVE 220G

Wilkin & Sons е производител на џемови, мармалади и придружни производи основани во Типтри, Есекс, Англија во 1885 година и е познат по својата марка „Типтри“ со џемови од овошје. Компанијата има цел да биде извонредна преку основните вредности на квалитет, интегритет, независност и иновација. Компанијата е носител на Кралски налог издаден од нејзиното височество Кралицата на Англија.

QUINCE PRESERVE 340G

BLOOD ORANGE MARMALADE 340G

OLD TIMES ORANGE MARMALADE 340G

WILD BLUEBERRY PRESERVE 340G

APRICOT PRESERVE 340G

RED ONION PRESERVE 220G