Home|ХРАНА|TERRE FRANCESCANE

TERRE FRANCESCANE

Ремек-дела на природата од 1639 година
Брендот Terre Francescane e синоним за висок квалитет чии масла се произведуваат од маслинки кои потекнуваат од неколку различни маслинови градини. Terre Francescane е скрупулозен во јасно разликување на различните масла со различни називи на производите и дизајни на етикети врз основа на нивната географско потекло и оттаму вкус. Terre Francescane е новата марка на C.U.FR.OL. На почетокот на 2013 година започна процесот на ребрендирање со лансирање на новиот опсег на потписи Terre Francescane во соработка со италијанскиот славен готвач и добитник на 7 мишелин ѕвездички, Бруно Барбиери. Брендот јасно се идентификува со неговата земја на потекло и го пренесува концептот на здрави и природни производи.

EXTRA VIRGIN OLIVE
OIL L’ITALIANO 1L

EXTRA VIRGIN
OLIVE OIL BIO 250ML

Ремек-дела на природата од 1639 година
Брендот Terre Francescane e синоним за висок квалитет чии масла се произведуваат од маслинки кои потекнуваат од неколку различни маслинови градини. Terre Francescane е скрупулозен во јасно разликување на различните масла со различни називи на производите и дизајни на етикети врз основа на нивната географско потекло и оттаму вкус. Terre Francescane е новата марка на C.U.FR.OL. На почетокот на 2013 година започна процесот на ребрендирање со лансирање на новиот опсег на потписи Terre Francescane во соработка со италијанскиот славен готвач и добитник на 7 мишелин ѕвездички, Бруно Барбиери. Брендот јасно се идентификува со неговата земја на потекло и го пренесува концептот на здрави и природни производи.

EXTRA VIRGIN OLIVE OIL L’ITALIANO 1L

EXTRA VIRGIN OLIVE OIL BIO 250ML