Home|ХРАНА|PENELOPE

PENELOPE

Мисијата на Пенелопе
Во Bulchicken ние сме посветени на производство на месо од патка со исклучителен квалитет и вкус. Инвестиравме многу пари и напор да создадеме целосно интегриран циклус на производство, каде што сите процеси, од почетокот до крајот на производството, се под строга контрола. Последниве години добивме сертификација за квалитет и безбедност од меѓународни ревизори со рејтинг над 96%.

ЦЕЛА ПАТКА ПЕКИНШКА ±2,2KG

ФИЛЕ ОД ПАТКА ±250G

ФИЛЕ ОД ПАТКА ±400G

БУТ ОД ПАТКА ±350G

Мисијата на Пенелопе
Во Bulchicken ние сме посветени на производство на месо од патка со исклучителен квалитет и вкус. Инвестиравме многу пари и напор да создадеме целосно интегриран циклус на производство, каде што сите процеси, од почетокот до крајот на производството, се под строга контрола. Последниве години добивме сертификација за квалитет и безбедност од меѓународни ревизори со рејтинг над 96%.

ЦЕЛА ПАТКА ПЕКИНШКА ±2,2KG

ФИЛЕ ОД ПАТКА ±250G

ФИЛЕ ОД ПАТКА ±400G

БУТ ОД ПАТКА ±350G