Home|ПИЈАЛОЦИ|TENUTA SANT’ANNA

TENUTA SANT’ANNA

Tenuta Sant’Anna е активен пионер во лозарството уште од нејзините први берби на грозје. Во време кога виното се трошеше секојдневно, Tenuta Sant’Anna му даде поголемо значење, произведува вина од единечни сорти на винова лоза и ги воздигнува карактеристиките на секое грозје, отвора нови хоризонти за љубителите на вино и помага да се создаде светска слика за италијанското вино.

PROSECCO MILESSIMATO BRUT 750ML

PINOT GRIGIO BRUT 750ML

PROSECCO EXTRA DRY 1500ML

PROSECCO EXTRA DRY 200ML

ROSSO DI LOSON 750ML

BIANCO DI LISON 750ML

CUVEE ROSE BRUT 750ML

Tenuta Sant’Anna е активен пионер во лозарството уште од нејзините први берби на грозје. Во време кога виното се трошеше секојдневно, Tenuta Sant’Anna му даде поголемо значење, произведува вина од единечни сорти на винова лоза и ги воздигнува карактеристиките на секое грозје, отвора нови хоризонти за љубителите на вино и помага да се создаде светска слика за италијанското вино.

PROSECCO MILESSIMATO BRUT 750ML

PINOT GRIGIO BRUT 750ML

PROSECCO EXTRA DRY 1500ML

PROSECCO EXTRA DRY 200ML

ROSSO DI LOSON 750ML

BIANCO DI LISON 750ML

CUVEE ROSE BRUT 750ML